S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko “OK” souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok





Podporuje mojeID

Úvod » CBD kosmetika » CBD Pleť » Carun Konopné mýdlo 100 g


        

Carun Konopné mýdlo 100 g


1x
skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 1467
Výrobce: CARUN
EAN kód: 8594176010830
Nákupem získáte 1 bod
naše cena bez DPH : 65,29 Kč (2,67 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
79,00 Kč (3,23 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Carun Konopné mýdlo 100 g

Konopné mýdlo Carun s Rakytníkem, Aloe Vera a Kurkumou. Mýdlo je vyrobeno ze 100% přírodních surovin. Má přirozenou vůni bez přidání parfému.

Mýdlo je vhodné pro vegany. Může se použít také na vlasy.

Složení: Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Aqua, Glycerin, Sodium Citrate, Cannabis Sativa Seed oil, Hippophae Fruit Oil, Aloe Barbadensis Extract, Propylene Glycol, Curcuma Heyneana Root Powder

Dovolte nám detailněji představit látky, které v mýdlu Carun naleznete:

Konopný olej

Konopný olej obsahuje řadu prospěšných látek, které mají také vysoce antibakteriální, regenerační a protizánětlivé účinky. Olej dále obsahuje esenciální mastné kyseliny, je bohatým zdrojem vitamínů a minerálů, tyto látky společně zajišťují pokožce správnou regeneraci a výživu. 

Aloe Vera

Aloe Vera je dnes jednou z nejoblíbenějších léčivých rostlin používaných v kosmetických produktech. U této rostliny jsou odborníci přesvědčeni, že svými vlastnostmi zajistí pokožce správnou hydrataci, zklidní podráždění a následně pokožku příjemně zjemní. V kombinaci s konopným olejem je výsledek cítit téměř okamžitě.

Rakytník

Plodem rakytníku jsou oranžové bobulky, které se následně zpracovávají do různých pokrmů, nápojů, ale důležité uplatnění si rakytník nalezl také v kosmetice. Rakytníkový olej osvěží pokožku, má příjemnou vůni, podpoří důležitou hydrataci a zesílí efekt ochrany před vnějšími vlivy. Svým působením rakytník navíc dopřává pokožce potřebné vitamíny.

Kurkuma (Curcuma longa) neboli indický šafrán

Kurkuma původně pochází z jižní Asie. Obsahuje asi 5 % éterického oleje (hlavní složky sabinen, felandren a žluté barvivo kurkumin). Kurkuma se tisíce let používá do směsi kari, ale nejen v potravinářství je rostlinka oblíbená. Ajurvédští lékaři tuto bylinu denně doporučují při procesu ošetření těla. Smyslné vůně, které kurkuma produkuje, se starají o duševní klid. Kurkuma se používá k léčebným účelům nejméně 4000 let a nejznámější účinek je ochrana před kožními chorobami. Ženy a dívky si v některých částech Indie oplachují tvář ve vodě s kurkumou. Zanechává zlatavou zář a chrání pleť před akné a podobnými kožními problémy, dokáže omlazovat tkáně v pleti a je výborná v boji proti vráskám. Kurkuma patří mezi přírodní antibiotika s protibakteriálním a protivirovým účinkem. Svými schopnostmi reguluje činnost mazových žláz, zlepšuje prokrvení, podporuje tvorbu kolagenu a tím přispívá k regeneraci kůže. 

Mohlo by Vás zajímat: CARUN
NTYzYz
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: